Sportclub

Logo Wees loyaal koop lokaal

Wees Loyaal, Koop Lokaal

Wees loyaal aan je sponsoren. Bied ze nu de mogelijkheid om gratis te adverteren in jullie digitale communicatiekanalen. Denk aan een banner op de website, een post op social media of een artikel in jullie nieuwsbrief. Deze campagne is een initiatief van OJC Rosmalen en Adverteren.nl.

Wat is Adverteren.nl?

Adverteren.nl is een gratis platform die lokale ondernemers verbindt met sportclubs. Via de website kunnen ondernemers direct bij de sportclubs adverteren. 80% van de opbrengst van de advertentieruimte gaat naar de sportclub (de locatiehouder). Zie het als het Airbnb-platform, maar dan met advertentieruimtes; de sportclub zorgt voor de advertentieruimte en de ondernemer kan erop adverteren.


Alle voordelen op een rij

Dashboard

In je dashboard heb je direct inzicht in de totale mediawaarde van jouw locatie(s) met de bijbehorende advertentieruimtes.

Relatiebeheertool

Voeg jouw sponsoren toe en maak gebruik van handige opties! Stuur nieuwsberichten over jouw locatie en advertentieruimtes. Nodig mensen uit om bij jou te boeken met een gepersonaliseerde uitnodiging en genereer razendsnel meer sales met push-berichten.

Structuur

Doordat alles geregistreerd is binnen je account heb je direct inzicht wat er gaande is per locatie en of je advertentieruimtes wel of niet geboekt zijn.

Communicatie

Wanneer er geen advertentie geboekt is bij een advertentieruimte, zal er altijd een backplate in zitten waar een poster van het initiatief ‘Wees Loyaal, Koop Lokaal’ staat. Of een nader te bepalen standaard backplate.


Wat moet je doen?

Locatie toevoegen

Voeg je locatie toe aan je profiel. Mocht je in het beheer zijn van meerdere locaties, kun je deze allemaal toevoegen aan je profiel. Deze worden dan overzichtelijk weergegeven in je account. Onze tool heeft de meeste informatie al voor je ingevuld, je hoeft het alleen nog maar te controleren en eventueel extra foto’s toe te voegen.

OJC Rosmalen is een mooi voorbeeld ter illustratie van hoe je je locatie inricht. Klik hier.

Advertentieruimtes toevoegen

Nadat je locaties zijn aangemaakt, kun je je advertentieruimte(s) per locatie toevoegen. Hier geef je aan waar de advertentieruimte beschikbaar is, de soort advertentie, het formaat, een foto van de advertentieruimte, en de prijs per periode. Zodra alle informatie is ingevuld, kunnen adverteerders direct bij je boeken.

Tijdens de crisis, zie het voorbeeld van Sporthal Hazelaar, kunnen ondernemers GRATIS boeken op jullie Social Media; de WLKL gedachte. Zo zien jullie leden de advertenties van de lokale ondernemers. Andere advertentieruimtes kunnen geboekt worden tegen een vergoeding, waarvan 80% naar de club gaat.

Volledige controle

Zodra er geboekt wordt op een van je advertentieruimtes ontvang je een melding. Je kunt deze advertentie dan bekijken en goed- of afkeuren. Past de advertentie niet bij je club of conflicteert de advertentie met een van je sponsoren? Dan kan je deze ten alle tijden afwijzen.